• Solverx Sensitive Skin Krem pod oczy do cery wrażliwej 15ml

Symbol: 131388
44.13
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 11.99
Paczkomaty InPost 11.99
DPD Pickup 12.99
Kurier Inpost 15.99
Kurier DPD 16.99
Kurier InPost (Pobranie) 18.99
Kurier DPD (Pobranie) 19.99
Dostępność Duża dostępność

Zamówienie telefoniczne: +48 884413366

Zostaw telefon

Krem pod oczy Sensitive Skin 15ml

Redukcja podrażnień & wygładzenie zmarszczek

Krem do pielęgnacji okolic oczu skóry wrażliwej i naczynkowej. Perfekcyjnie nawilża i łagodzi podrażnienia. Receptura oparta o ekstrakt z nasion quinoa zapewnia wysoki poziom nawilżenia i odżywienia skóry. Ponadto zawarty w składzie kwas glicyryzynowy wykazuje działanie antyoksydacyjne i przeciwzmarszczkowe. Olej z nasion słonecznika znajdujący się w formule wspomaga wzmocnienie naturalnej bariery ochronnej. Doskonale zmiękcza, odżywia i wygładza skórę. Krem pod oczy stanowi idealne uzupełnienie codziennej pielęgnacji skóry z tendencją do podrażnień.

Składniki aktywne:

EKSTRAKT Z NASION QUINOA - doskonale pielęgnuje skórę: nawilża ją, odżywia i regeneruje.

KWAS HIALURONOWY - wykazuje właściwości łagodzące i nawilżające. SKWALAN - działa nawilżająco oraz wzmacnia naturalną barierę hydrolipidową skóry.

KWAS GLICYRYZYNOWY - wykazuje działanie przeciwzmarszczkowe i antyoksydacyjne, ponadto posiada właściwości przeciwzapalne i przeciwutleniające.

OLEJ Z NASION SŁONECZNIKA - wykazuje właściwości wygładzające, działa regenerująco i zmiękcza naskórek.

Skład: Aqua, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Squalan, Cetearyl Isononanoate, Cetearyl Alcohol, Polyglyceryl-6 Stearate, Pentylene Glycol, Glycyrrhizic Acid, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Sodium Hyaluronate, Ethylhexyl Palmitate, Trihydroxystearin, Glucomannan, Hydroxyethylcellulose, Polyglyceryl-6 Behanate, Dimethicone, Hydroxyacetophenone, Ethylhexyglycerin, Phenoxyethanol, Parfum 

Informacje
Seria SOLVERX - Sensitive Skin
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie