• Vis Plantis So!Flow Emolientowo - Proteinowa Maska do włosów niskoporowatych i pozbawionych objętości 400ml

Symbol: 142830
26.33
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 11.99
Paczkomaty InPost 11.99
DPD Pickup 12.99
Kurier Inpost 15.99
Kurier DPD 16.99
Kurier InPost (Pobranie) 18.99
Kurier DPD (Pobranie) 19.99
Dostępność Mało

Zamówienie telefoniczne: +48 607547284

Zostaw telefon

Emolientowo - proteinowa maska do włosów niskoporowatych i pozbawionych objętości 400ml

Maska do włosów so!flow, to produkt o przyjemnej konsystencji i wyjątkowym zapachu odświeżającej mięty z aloesem. W składzie znalazły się niskocząsteczkowe aminokwasy, które wzmacniają i wygładzają strukturę włosów, masło kakaowe o działaniu silnie odżywiającym czy skwalan.

Maska posiada 98% składników pochodzenia naturalnego.

Adaptogeny
To naturalne substancje roślinne, które słyną z dobroczynnego wpływu na skórę, włosy, a także wspierają przywrócenie organizmu do naturalnej równowagi. W serii do włosów niskoporowatych zawarliśmy ASHWAGANDĘ, która działa antyoksydacyjnie, nawilżająco i odświeżająco.

Sposób użycia:
Nanieś na umyte włosy
Pozostaw na 20 minut a następnie spłucz wodą
 
Skład:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Behenamidopropyl Dimethylamine, Theobroma Cacao Seed Butter, Withania Somnifera Root Extract, Cocos Nucifera Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Squalane, Inulin, Betaine, Proline, Serine, Sodium PCA, Glycine, Alanine, Aspartic Acid, Phenylalanine, Histidine, Sodium Lactate, Valine, Threonine, Isoleucine, Arginine, Panthenol, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Glycine Soja Oil, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, PCA, Glycerin, Lactic Acid, Parfum, Isopropyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Linalool
* Podany skład może ulec zmianie. Pełny, aktualny skład INCI znajduje się zawsze na opakowaniu.

Informacje
Seria SO!FLOW - So!Flow
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie