• FARMONA Tutti Frutti Let`s Face It Peeling enzymatyczny z papainą 100ml

Symbol: 149852
24.49
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 11.99
Paczkomaty InPost 11.99
DPD Pickup 12.99
Kurier Inpost 15.99
Kurier DPD 16.99
Kurier InPost (Pobranie) 18.99
Kurier DPD (Pobranie) 19.99
Dostępność Mało

Zamówienie telefoniczne: +48 607547284

Zostaw telefon

Peeling enzymatyczny do twarzy TUTTI FRUTTI Let's Face It to mix składników: szot magnezu Detox Shot Mg, niacynamid, papaina, ekstrakt z gruszki i imbiru.

Peeling enzymatyczny ma na celu złuszczanie martwego naskórka i poprawę wyglądu skóry. Jest to delikatna metoda złuszczania, która nie wymaga mechanicznego tarcia czy zastosowania kwasów chemicznych. Zamiast tego, wykorzystuje ona enzymy, które trawią i usuwają martwe komórki skóry.  

94% składników pochodzenia naturalnego. 100% VEGE. Dodatkowo nie zawiera drobinek mogących powodować podrażnienia.


EFEKT:

Masz oczyszczoną, miękką buzię, dobry nastrój i fun o zapachu gruszki i imbiru.


Właściwości:

  • skutecznie oczyszcza skórę i zwęża pory
  • delikatnie złuszcza zrogowaciały naskórek
  • zapewnia skórze długotrwałe wygładzenie

Składniki aktywne:

- niacynamid,

- papaina,

- ekstrakty z gruszki i imbiru,

- witamina E,

- magnezowy Detox Shot.


Sposób użycia:

peeling nałóż delikatnie na oczyszczoną skórę twarzy i wmasuj. Pozostaw na skórze na 5 minut, po czym spłucz ciepłą wodą. Używaj 2-3 razy w tygodniu.  


Skład (INCI):

Aqua (Water), Niacinamide, Glycerin, Dicaprylyl Ether, Papain, Pyrus Communis (Pear) Fruit Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Fucus Vesiculosus (Bladderwrack) Extract, Zinc PCA, Caprylyl Glycol, Magnesium PCA, Manganese PCA, Calcium PCA, Glucose, Tocopherol, Carbomer, Tocopheryl Acetate, Sodium Hydroxide, Propylene Glycol, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance)

Informacje
Seria FARMONA - Tutti Frutti
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie