• Bielenda Make-Up Academie Hialuronowa Mgiełka wykańczająca makijaż z pudrem roślinnym - efekt matowej skóry 75ml

Symbol: 138887
Brak towaru
19.20
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 11.99
Paczkomaty InPost 11.99
DPD Pickup 12.99
Kurier Inpost 15.99
Kurier DPD 16.99
Kurier InPost (Pobranie) 18.99
Kurier DPD (Pobranie) 19.99
Dostępność Brak towaru
Zostaw telefon

MAKE-UP ACADEMIE Hialuronowa mgiełka wykańczająca makijaż Z PUDREM ROŚLINNYM 75ml

Matująca mgiełka z pudrem roślinnym, to idealny sposób na subtelne wykończenie makijażu, poprzez nadanie skórze długotrwałego matu i ograniczenie błyszczenia. Mgiełka doskonale nadaje się do cery tłustej i mieszanej. Bardzo dobrze zmywa się klasycznymi środkami do demakijażu.

Działanie:
Unikatowa 2-fazowa formuła łączy nawilżające i pielęgnujące zalety wody hialuronowej oraz matujące działanie naturalnego pudru roślinnego o silnych właściwościach absorbujących sebum. Podczas aplikacji następuje pokrycie cery delikatną transparentną mgiełką, która błyskawicznie wysycha, nie zostawia na skórze widocznej warstwy, nie ściąga naskórka.

Efekt:
Make-up na wiele godzin pozostaje w nienagannym stanie i zachowuje świeży wygląd.

Stosowanie:
Przed użyciem wstrząsnąć. Dwoma lub trzema krótkimi pryśnięciami mgiełkę nanieść równomiernie na twarz pokrytą finalnym makijażem z odległości ok. 30cm, przy zamkniętych oczach, ustach i wstrzymanym na chwilę oddechu.

Skład:
Aqua (Water), Propylene Glycol, Alcohol Denat., Zea Mays (Corn) Starch, Polysorbate 20, Trehalose, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Water, Hyaluronic Acid, Glycerin, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Deceth-7, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PPG-26-Buteth-26, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Parfum (Fragrance), Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene.

Informacje
Seria BIELENDA - Make-up Academie
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie